Munchen Gresca 604 Innendørs Fotball / Futsal Sko Hvit / Blå Hvit / Blå

B00APMYT0U
Munchen - Gresca 604 - Innendørs Fotball / Futsal Sko - Hvit / Blå Hvit / Blå
  • sko
  • syntetisk
  • såle: 75% gummi, 20% EVA, 5% PVC / foring: 100% tekstil / øvre: 45% lær, 5% syntetisk, 50% stoff
  • hvit / blå
Munchen - Gresca 604 - Innendørs Fotball / Futsal Sko - Hvit / Blå Hvit / Blå Munchen - Gresca 604 - Innendørs Fotball / Futsal Sko - Hvit / Blå Hvit / Blå Munchen - Gresca 604 - Innendørs Fotball / Futsal Sko - Hvit / Blå Hvit / Blå Munchen - Gresca 604 - Innendørs Fotball / Futsal Sko - Hvit / Blå Hvit / Blå Munchen - Gresca 604 - Innendørs Fotball / Futsal Sko - Hvit / Blå Hvit / Blå
Interestprint Kvinners Komfort Mary Jane Flats Lave Herresko Multi 9
Nunn Bush Menns Zen Slipon Dagdriver Svart
Ecco Kvinners Kontakten 15 Høy Støvel Svart
Womens Pekte Tå Flate Oxfords Sko Komfort Snøring Carving Pustende Aprikos
Menu
Norsk
Mens Uformell Semsket Laceup Utendørs Fjellklatring Joggesko Arbeid Sko Militære Taktiske Ørken Støvler Beige

Muskler som trenes: De store ryggmusklene som trekker armene bakover, samt muskulaturen mellom skulderbladene.

CRUNCH

Sett deg inn i apparatet. Ta tak i håndtakene over skuldrene.

Pin it

Krøll overkroppen sammen ved hjelp av magemuskulaturen. Strekk rolig overkroppen ut igjen, og gjenta.

Pin it

Muskler som trenes: Rette magemuskler.

RYGGHEV PÅ BENK

Plasser deg i apparatet med fremsiden av kroppen ned. Føttene på fotplaten og forsiden av lårene på puten. Still inn apparatet slik at hele overkroppen er fri til å bevege seg opp og ned. Ha armene i kors foran brystet, og blikket frem.

Pin it

Senk overkroppen ned mot gulvet med rett rygg. Knip i setet og løft rolig opp igjen til du har en lang strak kropp med hodet på toppen.

Dailyshoes Kvinners Kamp Stil Snøring Genser Toppen Ankelen Tøffel Med Lomme For Kredittkort Kniv Penger Lommebok Lomme Støvler Svart Rød Pu

Muskler som trenes: Ryggstrekkerne.

Ugg Menns Tenoch Hyperweave Flipflop Brent Oliven

Amoonyfashion Kvinners Faste Pu Høy Hæl Åpentå Krokogløkke Sandaler Hvit
hvor jeg selv testet programmet, er de der for å hjelpe deg til sikker, trivelig ogeffektiv trening.De viser deg gjerne rundtog kan forklare alt ombruk og innstillingav apparatene. Ved å laste ned appen kan du enkelt registrere deg og få engratis prøvetime.

Last ned appen til IPhone her

Last ned appen til Android her

Ønsker deg lykkeog god trening!

For å følge meg på Facebook-siden minTrines Treningsgledeklikk her og trykk«likes». På den måten får du alle varslingene mine om l ivesendinger,blogginnlegg, inspirasjon oginformasjon.

Instagramprofilen heter trinestreningsglede

Publisert i Bernardo Kvinners Miami Ny Metallisk Tanga Sandal Platina
, Treningsprogram
Advert
Advert

Relaterte Artikler

Allhqfashion Kvinners Pu Kitten Hæler Rund Lukket Tå Fast Trekkraft På Pumpesko Med Hull Hvit

Nei, jeg hiver meg ikke over tastaturet for å fortelle at vi akkurat har bestilt en ferietur vi kan begynne…

Stram opp armene med disse øvelsene

Skulle du gjerne hatt litt mer girlpower i armene, eller strammet opp «småflesket»? Med sterkere armer er du bedre rustet…

1 år siden

Jeg et akkurat begynt med styrketrening og fallt for dette progremmet. Jeg trener på et pittemite studio så vi har ikke alt av utstyr. Hvilke øvelser kan brukes istedenfor nummer 2 og 6? Disse aparstene har jeg ikke tilgang til på mitt senter.

Har du lys, har du lov

Synlig syklist er Syklistenes årlige nasjonale høstaksjon, hvor viktigheten av lys og refleks på sykkelen står i fokus. Syklistenes Landsforenings landsomspennende kampanje minner oss på at innføring av normaltid også bør minne oss på å montere sykkellyktene.

Natt til søndag 29. oktober 2017 stilte vi klokka en time tilbake, mot sommeren. Dette vil kunne overraske mange den påfølgende uka. Ikke bare ved at man kommer en time for sent på jobb på mandagen, men også ved at det vil være mørkt når vi skal sykle hjem igjen etter endt arbeidsdag.

Stille-klokke-dagen, da vi går fra sommertid tilbake til normaltid, bør også være en årlig påminner om at det er på tide å få montert lykter på sykkelen.

Syklistenes Landsforeningen gjennomfører Synlig Syklist-aksjoner i hele landet i november. Lokallagene til SLF vil stå på strategiske steder der syklister ferdes og minne deg på viktigheten av lysbruk og potensielt avverge både farlige situasjoner og bøter til syklistene. Å sykle uten lys når det er mørkt er farlig og ulovlig, kan bøtelegges av politet med 1150 kroner. Det er sure penger. Verre er det likevel å bli påkjørt av en bilist som ikke har sett deg.

Med lys og reflekser blir du en synlig syklist i trafikken. Dette gjør at du blir oppdaget tidligere av bilister, og farlige situasjoner kan lettere unngås.

Det er mange gode grunner til å fortsette å sykle gjennom høsten og vinteren. Lys og reflekser er enkle forholdsregler som gjør syklingen tryggere.

Vær en Synlig Syklist du også!

Sjekk med ditt SLF lokallag om hvor og når de gjennomfører årets Synlig Syklist aksjon.

Krav til lys og reflekser på sykkelen i mørket

Kampanjen gjennomføres i hele landet i november i regi avSyklistenes Landsforenings lokallag, med lokale variasjoner på innholdet. Fellesnevneren erønsket om at syklistene skal bli oppmerksomme på hvor viktig det er å være synlige i trafikken.

SLF Trondheim

Prins Nfs Angrep Menns Squash Sko Gul / Hvit / Sort
Ytre Kongsgård (Kongsgårdsgata 1) 16.00–17.30 Torsdag 9. november: Innherredsveien (utenfor puben Ladejarlen, Innherredsveien 50-52) 16.00-17.30 Fredag 17. november: TMV-Odden (utenfor Restaurant Olivia i Beddingen 16) 16.00-17.30

SLF Mandal

Mandag 13. november: I Bryggegata fra 15.00

SLF Kristiansand

Mandag 6. november: Fra 07.00 til 08.00 i Slottsquartalet og ved Oddernes kirke

Linnærla

Linn Fredheim Gunnarsboveien 10 B, 4810 Eydehavn [email protected] Tlf: 95730042 Org.nr: 916747543-MVA

Hurtigmeny

Produktkategorier

Vi bruker Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Les mer her
Made with love by FreshWeb